Üzletszabályzat

Ma már senki nem szeret órákig válogatni az üzletekben, és a sorban állásra sincs idő. Ezek kiküszöbölésére hívtuk életre web áruházunkat, amelynek segítségével otthonról, kényelmesen és gyorsan rendelhetőek meg a BRISTON termékek. Többéves hagyományos értékesítésben szerzett tapasztalatunk, jól megtervezett internetes kereskedelmi rendszerünk, és nem utolsó sorban dinamikus csapatunk megbízható hátteret biztosít web áruházunk stabil működtetéséhez. Áruházunk szolgáltatásainak kialakításakor elsődleges szempont a kényelem, a gyorsaság és a megbízhatóság összhangjának megteremtése volt.

Vásárláshoz szükséges információk

Mielőtt BRISTON terméket rendelne, kérünk regisztráljon! A regisztráció igen egyszerű, és gyors. Csupán egy felhasználónévre és egy jelszóra lesz szüksége. Regisztráció után megerősítő üzenetet küldünk az Ön által megadott e-mail címre.
Az üzenetben található linkre kattintva regisztrációja életbe lép, és meg is kezdheti a vásárlást. Kérjük, hogy a rendszer által generált jelszót változtassa meg egy Ön által könnyen megjegyezhető jelszó kombinációra! Adatait bármikor módosíthatja, hiszen saját felületet biztosítunk minden regisztrálónknak!
Adatait bizalmasan kezeljük, azokat 3. fél részére nem adjuk ki.
Kérjük, hogy minden adatot pontosan töltsön ki a regisztráció során, hiszen így elkerülhetők az esetleges félre értések. Telefonszáma megadásával futárunk egyszerűbben megtalálja!

Szállítással kapcsolatos tudnivalók

Amennyiben szeretne rendelni termékeinkből, és regisztrál, úgy a “Termékek” menüpont alatt kényelmesen válogathat áruházunk kínálatából, és megadhatja a megrendelni kívánt mennyiséget. Kérjük, hogy a szállítási és a számlázási címedet pontosan adja meg.
Célszerű mobil telefonszámot is megadnia, hiszen így futárunkkal személyesen egyeztetheti a szállítás pontos időpontját!

A csomagolási és szállítási költség egységesen:1.000.- Ft

Fizetéssel kapcsolatos információk

Fizetési feltételeinket a kornak megfelelően állítottuk össze, így lehetősége van átvételkor készpénzben fizetni a futárnak, valamint átutalhatja a termék (termékek)  árának összegét bankszámlánkra is. Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-17662419 Erste Bank
Amennyiben az átutalást választja, akkor kérjük, vegye figyelembe, hogy csak azután tudjuk szállítani a terméket (termékeket), miután utalása beérkezett hozzánk.
25.000.- Ft összegű termék (postaköltség nélkül!) egyidejű megrendelése esetén a csomagolási és szállítási díj ingyenes!

30.000.- Ft összegű termék (postaköltség nélkül!) egyidejű megvásárlása esetén a csomagolási és szállítási díj ingyenes, 1.000.- Ft értékben ajándékot is küldünk a csomagban!

Fontos, hogy elégedett legyen!

Csapatunk számára a legfontosabb, hogy elégedett legyen!
Kérdései megválaszolásában állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon!
Ha termékünk bevált, kérjük ossza meg velünk!

Kapcsolat:

Ügyfélszolgálat: H-P 9.00-16.00
Kapcsolattartó: Almsteier Anita
Telefon: +36202178436
E-mail: briston@briston.hu