Vásárlási feltételek

Vásárláshoz szükséges információk

Amennyiben szeretne rendelni termékeinkből, úgy a “Termékek” menüpont alatt kényelmesen válogathat áruházunk kínálatából, és megadhatja a megrendelni kívánt mennyiséget. Kérjük, hogy a szállítási és a számlázási címedet pontosan adja meg.

Célszerű mobil telefonszámot is megadnia, hiszen így futárunkkal személyesen egyeztetheti a szállítás pontos időpontját!

A vásárlás véglegesítése után megerősítő e-mail-t küldünk az ön által megadott e-mail címre.

A csomagolási és szállítási költség egységesen: 1.000.- Ft

Fizetéssel kapcsolatos információk

Fizetési feltételeinket a kornak megfelelően állítottuk össze, így lehetősége van átvételkor készpénzben fizetni a futárnak, valamint átutalhatja a termék (termékek)  árának összegét bankszámlánkra is. Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-17662419 Erste Bank.

Amennyiben az átutalást választja, akkor kérjük, vegye figyelembe, hogy csak azután tudjuk szállítani a terméket (termékeket), miután utalása beérkezett hozzánk.

25.000.- Ft összegű termék (postaköltség nélkül!) egyidejű megrendelése esetén a csomagolási és szállítási díj ingyenes!

30.000.- Ft összegű termék (postaköltség nélkül!) egyidejű megvásárlása esetén a csomagolási és szállítási díj ingyenes, 1.000.- Ft értékben ajándékot is küldünk a csomagban!

Fontos, hogy elégedett legyen!

Csapatunk számára a legfontosabb, hogy elégedett legyen!
Kérdései megválaszolásában állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon!
Ha termékünk bevált, kérjük ossza meg velünk!